vineri, 26 august 2011

Sa-MI cresti alaturi!

Exista oameni cu care imparti taceri, pentru ca sunt singurii care au curajul nebun de a imparti asta cu tine. Oameni care te gasesc straina si plansa in fata usii lor, si te baga intre perne fara sa ii intereseze durerea ta care te sfasaie, ci numai vindecarea ei.
Sunt suflete pe care nu simti nevoia sa le cunosti, pentru ca nu ai nevoie de dovada ca sunt ca tine sau pe placul tau, pentru a-i iubi. Sunt chipuri care iti sunt dragi numai pentru ca stii ca nu iti vor zambi niciodata fals, ci se vor intinde jos pe mocheta, dezbracandu-se de toate mastile, sa petreaca cu tine in liniste, inima lor omorata in bataie.
Oameni de care nu ti-e teama ca te vor judeca atunci cand ii cauti mai des cand ti-e rau decat atunci cand ti-e bine, pentru ca ei au mereu un zambet pe care il tin pastrat pentru tine, indiferent cand vei ajunge la ei, si iti vorbesc pe aceeasi limba cu lacrimile tale, fara sa fie nevoie sa te intrebe ce s-a intamplat.
Sunt oameni pe care nu ii detii, pentru ca nu a trebuit sa ii castigi, nici nu a trebuit sa ii patrez, ei raman. Sunt prieteni care sunt departe, si carora nu le dai niciodata un telefon, caci nu e nevoie de amandoi in aceeasi secunda ca tu sa fii in gandul lor, iar ei in al tau. Sunt caractere care nu trebuie sa fie compatibile, si nici macar nu vor sa descopere asta, pentru ca mereu se vor gasi unele in randurile celorlalte, unele in imaginile primelor, si impreuna intr-o melodie impartita fara niciun cuvant care sa o explice.

Sunt oameni pe care ii iubesti fara sa te doara macar o data, la care urli disperata fara sa iti fie teama ca vor diparea, in fata carora plangi fara sa iti fie rusine, pe care ii ai fara sa ii posezi, de care ai nevoie fara sa ii sufoci sau sa ii pierzi.

Sunt oameni despre care stii, atunci cand toata lumea ta se spulbera si cazi nenorocita la pamant, vazand in fata ta sfarsitul, ca sunt acolo langa tine si te tin de mana:)

Sunt oameni despre care indraznesti doar sa visezi ca exista... pentru mine esti tu!
La multi ani, pentru ca nu mergi singura spre ei:) Te iubesc!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu